Toget fra Hovedbanegården var ca. l kvarter forsinket, sådan at de 3 medlemmer,
der benyttede sig af dette transportmiddel, kom for sent, dette blev dog tilgivet på
grund af omstændighederne.
Vi startede med flæskesvære og snebajer samt Pinot Blanc fra Wehrle, Alsace, vores hjemlige hofleverandør.
Herefter gik vi over til det vigtigste, nemlig frokosten, der bestod af:
Marineret sild og karrysalat - kryddersild i krydderidressing - laksetærte m/dildsauce
- æg og caviar - rejer.
Mørbradbøf m/bløde løg - leverpostej m/bacon og champignon - hjemmelavet sylte
m/sennep og rødbeder - flæskesteg m/rødkål.
Endelig ost m/frugtsalat.
Til alt dette blev der serveret snebajer, Xmash, ovennævnte hvidvin samt følgende
snapse: Linieakvavit, julesnaps, export, jubilærum samt en varm rød Ålborg til
Jørgen (han drak hele flasken).
Herefter vandrede vi i sluttet trop ind til håndboldkamp samt kaffe m/cognac og
whisky.
Vi talte lidt om vores ferie, som vi alle glæder os til og vi aftalte at vi skulle finde ud
af evt. at leje en bil hjemmefra, hvilket der arbejdes på i øjeblikket.
|