Familien Thye's hjemmeside |
Lev livet medens du kan |
Den Vinøse Madklub 2006 |
|
Den Vinøses Madklubs julefrokost 2006 på Østerbro.
Som det kan ses på billedet var der kun råd til at servere én øl til velkomst. Det Frokosten var selvfølgelig med respekt for vore traditioner og bestod af: Marinerede sild Kryddersild Christiansøpigens sild Hjemmelavet karrysalat Torsk i majonæse Lun ribbensteg Æbleflæsk Sylte (Nethes hjemmelavede) Lun leverpostej
Diverse ost Hjemmelavet frugtsalat
Hertil blev der selvfølgelig serveret diverse snaps og øl som lysten og evnerne Der blev spillet gavespil med terninger og der blev også for første gang spillet
Alt i alt en hyggelig dag/aften i godt lag.
Lene og Jørgen
Karin & Søren – Lørdag, den 18. november 2006 –
Velkomst med Alsace, Gran Crue, Pinot Gris, 2002, Cave de Turchheim Vine: 2004 Abbaye de Lerins, Isle Saint Honorat, Øerne ud Dessert: 11 forskellige oste med grapes, radisser og brød fra Hovedret: Oksemørbrad smurt ind i Dijonsauce, hakket rødløg og tørret timian Starters: Rød og grøn pesto samt oliven fra Italy, Ventimigla
Mange kærlige hilsener
21. november 2006 Karin & Søren
Lørdag den 30. september vi igen samlet i Kokkedal
Desværre meldte Karin afbud, da hun var blevet forkølet og ikke ville smitte os andre. Vi startede med snacks og hvidvin Chardonnay og fik lige ordnet verdenssituationen. Vi fik også talt lidt om vores rejse til Grækenland til foråret (maj), men jeg havde forsøgt, at få nogle brochurer, noget op omkring jule-/nytårstid.
Herefter gik vi til bords, og denne aften skulle medlemmerne være forsøgskaniner, idet der var et par ting, vi ikke havde prøvet før.
Vi startede med en forret bestående af en bund af salat herover lidt kogt fisk bestående af laks og omviklet med hvidfisk, pyntet med et par jomfruhummere og hertil lidt dressing og brød. Vi drak en Gewürstrauminer til.
Herefter fik vi kronhjortefilet og mørbrad. Her var tilbehøret ovnbagte rodfrugter og hele bagte hvidløg.
Til dessert fik vi 3 slags oste: Blå madonna, dansk rødklit og vistnok gorgonzola med druer.
Kaffen blev serveret i stuen, hvor den hyggelige stemning fortsatte et par timer, hvorefter møde blev ophævet og alle tog hjem i god ro og orden.
Tak for en hyggelig aften og vi glæder os til næste møde i Luns.
Kirsten og Allan
Lørdag den 15. juli 2006 i Holsteinsgade.
Det lykkedes at mødes midt i sommerferiemåneden og endda uden afbud, DEJLIGT! Velkomsten og forretten var i dagens anledning slået sammen og blev serveret i sofagruppen.
Hovedretten var Vitello Tonnato som er kalvekød med tunsauce. Hertil en god
Lene var blevet inspireret til desserten ved en anden lejlighed og havde kreeret en
Der blev selvfølgelig efterfølgende serveret kaffe med det hele og var som sædvanlig en
Vi glæder os til gensyn 30.september hos Allan og Kirsten.
Lene og Jørgen
Et lidt forsinket referat fra Ole Suhrs Gade 23, Staden Kjøbenhavn Søren og Karin Lørdag den 1. april 2006 mødtes madklubben i Kokkedal
Alle mødte samtidig (de er jo nok fulgtes ad) og i godt humør.
Vi startede seancen med de sædvanlige flæskesvære og saltmandler, hertil fik vi – efter eget valg – Hvidvin Summerfield California eller øl (specialølrester fra julefrokosten).
Efter at have klaret verdenssituationen gik vi til bords.
Til forret fik vi blinis med stenbidderrogn, rødløg og cremefraiche rørt op med citron og dild.
Hovedretten var udendørs grillet lammekølle med flødekartofler og porrer samt appelsinsalat, der var
Til dessert fik vi 3 slags oste med druer og flutes og hertil fik vi en Amarone fra 2001.
Kaffen blev serveret i stuen, og dem der havde lyst, fik en lille avec.
Vi mangler at aftale næste møde, idet et par af os ikke kan på det fastsatte tidspunkt.
Mødet sluttede i god ro og orden ved 23,30-tiden.
Tak for en hyggelig aften, og vi ser frem til næste møde.
Kirsten og Allan
Lørdag den 28. januar 2006 i Holsteinsgade. Så var det første samling i det nye år og det måtte vise sig at det desværre blev uden Karin.
Der blev til velkomst serveret en spansk cava brut med diverse snack og selvfølgelig inklusive Forretten var 3. forsøg på at Allan og Kirsten kunne få smagt tårnet som er lagt med laks og Hovedretten var italiensk farsbrød med gratinerede kartofler, skysauce og en tomatsalat,. Den synes jeg personligt var en skuffelse. Desserten som blev serveret til kaffen var en kage lagt af marengsbunde med flødeskum som Vi gav så gæsterne lov til at sidde i den bløde afdeling hvor vi fik diverse koldt og under højt
Endnu en god aften i gode venners lag.
Kærlig hilsen fra Lene og Jørgen i Holsteinsgade.
Spring til Deb Vinøse Madklub 2005 |